Rezultati tekmovanj

Javna objava rezultatov tekmovanj

Na spletnih straneh DMFA Slovenije so javno objavljeni le uradni rezultati državne ravni tekmovanj, ki so dostopni na podstraneh posameznih tekmovanj. Skupni rezultati tekmovanj nižjih ravni (Evropski matematični Kenguru, šolsko, področno, regijsko) so dostopni le odgovornim osebam z ustreznih šol, zato naj se tekmovalci o podrobnejših dosežkih na teh tekmovanjih pozanimajo pri svojem učitelju pri ustreznem predmetu.

Poizvedovanje o dosežkih za tekmovalce

Poizvedovanje o svojih dosežkih na tekmovanjih pa je omogočeno vsem tekmovalcem na vseh stopnjah vseh tekmovanj v organizaciji DMFA Slovenije. Tekmovalec lahko vidi svoj dosežek na tekmovanju tako, da v spodnji polji vnese ustrezno uporabniško ime in geslo. Neuradni rezultati tekmovanj so vidni kmalu po tekmovanju, uradni rezultati pa so vidni v skladu s pravilniki ustreznih tekmovanj v nekaj dneh. Pri tistih tekmovanjih, pri katerih je možen prehod na naslednjo stopnjo, je ob uradnih rezultatih zapisano tudi, ali se je posamezen tekmovalec nanjo uvrstil.

Dodelitev gesla tekmovalcu Uporabniško ime in geslo za šolsko tekmovanje mora vsak tekmovalec prejeti ob prijavi na šolsko tekmovanje od svojega učitelja pri ustreznem predmetu ali predsednika šolske tekmovalne komisije. Uporabniška imena in gesla za višje ravni tekmovanj se tekmovalcu dodelijo na tekmovanju samem. Ker so gesla za posamezne ravni tekmovanj različna in veljavna le v predpisanem terminu, se pred poizvedovanjem prepričajte, ali uporabljate pravo geslo v pravem terminu.

Vstop za tekmovalce
Uporabnik
Geslo


Rezultati tekmovanj so z istim uporabniškim imenom in geslom dostopni tudi na naših WAP straneh. Za ogled strani http://wap.dmfa.si potrebujete prenosni telefon, ki omogoča WAP storitev.