Komisija za tekmovanje v znanju ekonomije

Mojca Kocjan

Tajnik Komisije:

Mojca Kocjan

E-pošta: ekss@dmfa.si

Prosimo Vas, da za vsa vprašanja v zvezi s tekmovanji uporabljate le elektronsko pošto, še prej pa preverite, ali ni morda odgovor na Vaše vprašanje že objavljen na naših spletnih straneh. Prosimo Vas tudi, da po elektronski pošti ne sprašujete o dosežkih na tekmovanjih, saj vam na ta način informacije ne bomo posredovali. Če ste geslo izgubili, se obrnite na vašega učitelja pri ustreznem predmetu.
31. 3. 2022

Sodelovanje na mednarodni ekonomski olimpijadi

Spoštovani!

 

Z veseljem sporočamo, da je bila Slovenija sprejeta med udeleženke Mednarodne ekonomske olimpijade v letu 2022. Olimpijado bo organizirala Kitajska, potekala pa bo od 26. 7. do 1. 8. 2022 na daljavo.

 

Na izbirno tekmovanje za določitev slovenskih udeležencev se bo uvrstilo po 7 najboljših tekmovalcev iz vsake od obeh tekmovalnih skupin na državnem tekmovanju iz ekonomije. Priprave za udeležence izbirnega tekmovanja bo vodila doc. dr. Tanja Istenič z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Potekale bodo na daljavo, preko Zoom povezave, in sicer v petek, 15. aprila in v petek, 6. maja, med 17. in 19. uro. Zoom povezava za priprave je:


Topic: Mednarodna ekonomska olimpijada - priprave
Join Zoom Meeting https://uni-lj-si.zoom.us/j/94667759888
Meeting ID: 946 6775 9888

 

Izbirno tekmovanje bo potekalo v petek, 13. maja 2022, s pričetkom ob 14.00, v predavalnici P-019 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Opis dostopa do fakultete najdete na tem naslovu. Zbor tekmovalcev je ob 13.45 na recepciji fakultete.

 

Priprave izbrane ekipe 5 dijakov, ki bodo predstavljali Slovenijo na Mednarodni ekonomski olimpijadi, bodo potekale od 4. do 7. julija 2022 v CŠOD Rak, Rakov Škocjan 2, Cerknica. Sponzor priprav je podjetje GEN-I.

 

Vodji slovenske ekipe na Mednarodni ekonomski olimpijadi bosta Tomaž Košir s Fakultete za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani in Tanja Istenič z Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.

 

Lep pozdrav,

Tomaž Košir

 

13. 1. 2022

Sponzor

gen-i_logo_ne gre v rob_7708C_JPG 

 

Sponzor tekmovanja v znanju ekonomije za srednje šole je podjetje GEN-I.