Plemljeva vila

Plemljeva Vila

DMFA Slovenije ima v lasti Plemljevo vilo na Bledu, v kateri je 9 dvoposteljnih apartmajev. Vsi apartmaji imajo dve ločeni ležišči, razen apartmaja 8, ki ima zakonsko posteljo. Vsak od apartmajev ima svojo kuhinjo in kopalnico. V vseh apartmajih so posteljnina in brisače.

Vila je idealna za letovanje in primerna za organizacijo letnih šol za osnovno in srednjo šolo, mini konferenc in delovnih srečanj ter drugih strokovnih srečanj. V vili je predavalnica za 16 oseb in še dodatni stoli za najmanj 8 oseb. Pred vilo je velika pokrita terasa s pogledom na vrt, v pritličju sta skupna kuhinja in jedilnica. Na zaprtem dvorišču pred vhodom v vilo je na voljo nekaj parkirnih mest.

Posebnost vile je Plemljeva spominska soba, kjer so razstavljeni nekateri osebni predmeti prof. dr. Josipa Plemlja. Ogled spominske sobe je možen po predhodnem dogovoru.

Posebej vabljene so družine. Za družine predlagamo ugodnejši najem dveh apartmajev (apartmajev 5 in 7 ali 6 in 8). Za otroke do petega leta starosti je na voljo brezplačno dodatno ležišče.

Na našem strežniku si lahko ogledate zasedenost Plemljeve vile v želenem obdobju in se za uporabo tudi prijavite.

Za podrobnejše informacije nam lahko pišete na naslov plemljeva.vila@dmfa.si.