Komisija za tekmovanje v razvedrilni matematiki

Klemen Šivic

Tajnik Komisije:

Klemen Šivic

E-pošta: rm@dmfa.si

Prosimo Vas, da za vsa vprašanja v zvezi s tekmovanji uporabljate le elektronsko pošto, še prej pa preverite, ali ni morda odgovor na Vaše vprašanje že objavljen na naših spletnih straneh. Prosimo Vas tudi, da po elektronski pošti ne sprašujete o dosežkih na tekmovanjih, saj vam na ta način informacije ne bomo posredovali. Če ste geslo izgubili, se obrnite na vašega učitelja pri ustreznem predmetu.
3. 11. 2017

Državno tekmovanje iz razvedrilne matematike za študente

Državno tekmovanje iz razvedrilne matematike za študente bo v soboto, 18. novembra 2017, ob 9.00 na Fakulteti za matematiko in fiziko, Jadranska 21, Ljubljana. Tekmovanje bo potekalo v predavalnici 3.05. Na tekmovanje se je potrebno prijaviti do petka, 10. novembra, na elektronsko pošto rm@dmfa.si. Ob prijavi naj študenti sporočijo tudi, ali so pripravljeni sodelovati v delu tekmovalne komisije pri popravljanju nalog, ki bo potekalo na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani isti dan od 11. ure dalje.

3. 11. 2017

Sprememba ure začetka državnega tekmovanja iz razvedrilne matematike

Na dan državnega tekmovanja iz razvedrilne matematike, 18. novembra 2017, potekata tudi tekmovanji iz znanja tehnologij in znanja o sladkorni bolezni. Tekmovanje iz razvedrilne matematike se bo zato začelo eno uro prej, ob 9. uri. Tekmovanje bo trajalo do 11. ure (120 minut).