Rezultati tekmovanj

www.dmfa.si Na spletnih straneh DMFA Slovenije so javno objavljeni le rezultati državne ravni tekmovanj in mednarodnih tekmovanj. Poizvedovanje o svojih dosežkih na tekmovanjih je omogočeno vsem tekmovalcem na vseh stopnjah tekmovanj. Uporabniško ime in geslo za šolsko tekmovanje mora vsak tekmovalec prejeti ob prijavi na šolsko tekmovanje od svojega učitelja pri ustreznem predmetu ali predsednika šolske tekmovalne komisije. Uporabniška imena in gesla za višje ravni tekmovanj se tekmovalcu dodelijo na tekmovanju samem. Za vse ravni vseh tekmovanj je omogočen hitri vpogled v svoj dosežek s pomočjo QR kode.

Poizvedovanje o dosežkih za tekmovalce

Neuradni rezultati tekmovanj so vidni kmalu po tekmovanju, uradni rezultati pa so vidni v skladu s pravilniki ustreznih tekmovanj v nekaj dneh. Pri tistih tekmovanjih, pri katerih je možen prehod na naslednjo stopnjo, je ob uradnih rezultatih zapisano tudi, ali se je posamezen tekmovalec nanjo uvrstil. Pri neuradnih rezultatih tekmovanja uvrstitev (mesto) tekmovalca, morebitna osvojitev priznanja in uvrstitev na naslednjo stopnjo tekmovanja ni objavljena, saj je možno te podatke dokončno določiti šele po pretečenem uradnem roku za vložitev ugovora na vrednotenje in sicer potem, ko so bili vsi ugovori na vrednotenje tudi obravnavani. Ker so gesla za posamezne ravni tekmovanj različna in veljavna le v predpisanem terminu, se pred poizvedovanjem prepričajte, ali uporabljate pravo geslo v pravem terminu.

Če ste izgubili geslo za dostop do rezultatov tekmovanja, Vam lahko iz zadrege pomaga le vodja tekmovanja na Vaši šoli. DMFA Slovenije ne izdaja novih gesel za dostop do rezultatov tekmovanja. Prosimo Vas, da po elektronski pošti ali telefonu ne sprašujete o dosežkih na tekmovanjih ali geslih, saj vam na ta način informacije ne bomo posredovali.