Tekmovalne naloge DMFA Slovenije

Pravila uporabe

Naloge s tekmovanj v organizaciji DMFA Slovenije in naloge za pripravo na ta tekmovanja, ki so na voljo na naših spletnih straneh, so last DMFA Slovenije. Brez pisnega dovoljenja DMFA Slovenije je prepovedano reproduciranje ali distribuiranje nalog in rešitev v kakršnemkoli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem, kopiranjem ali shranitvijo v elektronski obliki.

Naloge s tekmovanj v organizaciji DMFA Slovenije in naloge za pripravo na ta tekmovanja, ki so na voljo na naših spletnih straneh, pa je za individualno uporabo moč kupiti, v obliki PDF datoteke prenesti z našega strežnika in natisniti. V tem primeru je pisno dovoljene za shranitev datoteke v elektronski obliki in natis za individualno uporabo kupca in njegovih ožjih družinskih članov dodano samemu dokumentu. Datoteke z nalogami ni dovoljeno objaviti na spletnih straneh ali shraniti na način, ki omogoča dostop tretjim osebam (npr. družabna omrežja, splatna učilnica, storitve v oblaku, ...).

Naloge s tekmovanj redno objavljamo v reviji Presek, kjer lahko poleg nalog z rešitvami najdete tudi druga gradiva, primerna za delo v šoli.

V skladu s pravili nakupa so gradiva namenjena individualni uporabi kupca in njegovih ožjih družinskih članov. Ker gre za nakup za fizično (in ne pravno) osebo, DMFA Slovenije izda klasični račun, e-računa za to storitev ni možno prejeti.

Vsa gradiva so v formatu PDF. Za ogled lahko uporabite program Adobe Acrobat Reader, ki je na spletnih straneh proizvajalca prosto dostopen, ali pa katerikoli drug pregledovalnik PDF datotek, ki omogoča branje kriptografsko zaščitenih datotek.